Poročne fotografije vam bodo še čez mnoga leta priklicale spomine na ta dan. Živimo v dobi, ko je fotografska tehnika vedno bolj dostopna. Že vsak boljši telefon zajema spodobne fotografije in vedno več fotografij hranimo samo v digitalni obliki – nekje na računalniku, telefonu, disku …  Zagotovo je vsak poročni dan za mladoporočenca njun najlepši. Ženin in nevesta v poročni dan vložita veliko truda, priprav in časa. Vsak želi, da je ta dan popoln. In ko že dan po poroki “potegnemo črto” , hitro ugotovimo da so pravzaprav poročne fotografije edine, ki so nam trajno ostale od poročnega dne. So neprecenljiv spomin neponovljivega dogodka. Zato ne prepuščajte najpomembnejših spominov vašega življenja znancem, sorodnikom in drugim amaterskih fotografom. Zaupajte meni, da zajamem vajine trenutke.

Grega Neuvirt

Paket poročne fotografije vsebuje celodnevno delo na poročni dan in vso delo v postprodukciji. Vsebuje eno XL poročno fotoknjigo s trdimi platnicami na fotopapirju (mat), oblikovano in retuširano. Knjigo vam izročimo v ročno izdelanem zabojčku, skupaj s petimi izvodi vseh fotogafij, ki so bile posnete in projekcijo najboljših fotografij v HD filmčku. Izvodi DVD-jev so unikatno potiskani.

cewe_logo_si1

Več vzorčnih fotografij si lahko ogledate v zavihku GALERIJA.

V kolikor vama je naša ponudba zanimiva, nas kontaktirajte. Nato je najbolje, da se dobimo na kakšni kavici, kjer se lahko v živo pogovorimo o vseh detajlih, željah, pregledamo vzorce, knjige ….

Nekaj vzorčnih strani iz oblikovane fotoknjige …